Удосконалення технології сушіння плодів глоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертаційну роботу присвячено дослідженню і удосконаленню різних способів сушіння районованих та перспективних сортів глоду. В роботі використано нетрадиційну лікарську сировину – плоди глоду, подано їх харчову, біохімічну і фізичну характеристику, що дозволяє розширити асортимент сухофруктів-напівфабрикатів, як вихідного матеріалу для виготовлення препаратів лікувально-профілактичного призначення. Dissertation work is sanctified to research and improvement of different methods of drying of the districted and perspective sorts of hawthorn. Unconventional medical raw material is in process used – the garden-stuffs of hawthorn, they are given food, biochemical and physical description, that allows to extend assortment of ready to cook fruit-foods, as a feedstock for making of preparations of the medical and preventive setting.

Опис

Ключові слова

сорти та види глоду, біологічно активні речовини, якість, способи сушіння, інтенсифікація, раціональні режими сушіння, способи зберігання, varieties and species of hawthorn, biologically active substances, quality, methods of drying, intensification, rational modes of drying, storage methods

Бібліографічний опис

Євчук, Я. В. Удосконалення технології сушіння плодів глоду : автореф. дис. ... канд. тех. наук : 05.18.13 "Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів" / Євчук Яна Валеріївна ; НУХТ. - К., 2012. - 20 с.