Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Лише комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів призведе до підвищення енергоефективності цукрової галузі до світового рівня. Комплексний багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів.

Опис

Ключові слова

енергія, ефективність, економіка, цукрова промисловість, энергия, эффективность, экономика, сахарная промышленность, energy, efficiency, economy, the sugar industry, кафедра економіки праці та менеджменту, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості / С. М. Василенко, Т. П. Василенко, К. О. Штангеєв, Ж. К. Сіднєва // Цукор України. – 2013.– № 5 (89). - С. 13-16.

Зібрання