DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13697

Название: Булочні вироби з глюкозно-фруктозним сиропом (Патент на корисну модель № 30523)
Другие названия: Bakery products with glucose-fructose syrup (Patent for useful model № 30523)
Авторы: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: глюкозно-фруктозний сироп
дріжджі
борошно
цукор
глюкозно-фруктозный сироп
дрожжи
мука
сахар
glucose-fructose syrup
yeast
flour
sugar
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Патент 30523 UA, МПК А21D 2/00 (2006) Булочні вироби з глюкозно-фруктозним сиропом / Бондаренко Ю. В., Дробот В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 200713206 ; заявл. 27.11.07 ; опубл. 25.02.08, Бюл. № 4, 2008 р.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Булочний виріб з глюкозно-фруктозним сиропом містить борошно, дріжджі, сіль, глюкозно-фруктозний сироп. Використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості з подовженою тривалістю збереження виробами свіжості та нижчою, порівняно з виробами з цукром, собівартістю. Патент на полезную модель. Булочное изделие с глюкозно-фруктозным сиропом содержит муку, дрожжи, соль, глюкозно-фруктозный сироп. Использование глюкозно-фруктозного сиропа в производстве булочных изделий позволяет провести полную замену рецептурного сахара. Предложенный состав ингредиентов обеспечивает получение изделий стабильного качества с удлиненной продолжительностью сохранения изделиями свежести и более низкой, по сравнению с изделиями с сахаром, себестоимостью. Useful model patent. Bakery product with Glucose-fructose syrup, containing flour, yeast, salt, glucose-fructose syrup. Use of Glucose-fructose syrup in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients providing a consistent quality product with a long lasting freshness and preservation products lower in comparison with the products of sugar cost.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13697
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
pbjvbvzgfs.pdf476,03 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback