Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведені результати досліджень гідратаційної здатності сировини, що багата на харчові волокна. Встановлено їх вплив на зміну органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних властивостей помадних і кремово-збивних цукерок.
These are results of hidratation ability of raw materials rich in dietary fiber. It was established their influence to change the organoleptic, physical, chemical, structural and mechanical properties of fondant and whipped cream-candy.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, кондитерські вироби, функціональні продукти, гідратаційна здатність, dietary fiber, confectionery, functional products, hidratation ability, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, В. В. Дорохович, А. Д. Савченко, А. В. Приходчук // Нетрадиционное растениеводство. Экология. Экология и здоровье : материалы ХIV международного симпозиума, 2005. − Симферополь: 2005. – С. 709-710.