Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджені властивості харчових волокон для розширення асортименту продуктів оздоровчо-профілактичного призначення.
The properties of dietary fiber to expand the range of products health-care appointment.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, клітковина, цитрусові волокна, морквяні волокна, diery fiber, fibre, citrus fiber, carrot fibres, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Наріжна, П. В. Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів / П. В.Наріжна, Т. М. Повх, Ю. П. Крижова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 50-51.