Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами
Вантажиться...
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблена технологія нового комбінованого молочно-білкового продукту з визначеними функціонально-технологічними властивостями, а саме пасти на основі сиру кисломолочного. В якості нових рецептурних компонентів були обрані продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер».
The article features a production technology for a new combined dairy-protein product with predetermined functional and technological properties, namely cottage cheese-based pastes. Germinated cereals were used as new recipe ingredients.
The article features a production technology for a new combined dairy-protein product with predetermined functional and technological properties, namely cottage cheese-based pastes. Germinated cereals were used as new recipe ingredients.
Опис
Ключові слова
технологія, technology, молочно-білковий продукт, функціонально-технологічні властивості, сир кисломолочний, dairy-protein functional and technological properties, cottage cheese, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Онопрійчук, О. О. Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек, С. І. Потапенко // Таврійський науковий вісник. – 2006. – № 43. – С. 92–100.