Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14096
Назва: Совершенствование технологии производства пивоваренного солода совмещенным способом при высоких удельных нагрузках зерна
Автори: Удодов, Сергей Александрович
Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Кашурин, Алексей Николаевич
Емельянова, Нина Александровна
Егорова, Ирина Кузьмивна
Виржанский, С. Ф.
Бережная, С. И.
Ключові слова: производство солода
совмещенный способ
высокие удельные нагрузки
malt production
combined method
high specific loads
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 1984
Бібліографічний опис: Совершенствование технологии производства пивоваренного солода совмещенным способом при высоких удельных нагрузках зерна / С. А. Удодов, В. А. Домарецкий, А. Н. Кашурин и др. // Пищевая проымшленность. — 1984. — № 2. — С. 43-44.
Короткий огляд (реферат): Исследования совмещенного способа произ­водства солода в высоком слое проводились на экспериментальной установке Киевского пивза­вода № 2, а также в промышленных условиях на Бердичевском солодовенном заводе. Установлена оптимальная высота свежепроросшего солода, которая составляет 1,5 м. Studies of the combined method of producing malt in a high layer were carried out at the experimental installation of the Kiev brewery No. 2, as well as in industrial conditions at Berdichev Malt Plant. Installed optimal height of freshly malt, which is 1.5 m.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14096
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Untitled.FR11.pdf130.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.