Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведено ефективність додавання овочевих порошків у кількості 5 % для збереження свіжості хлібобулочних виробів, наведено експериментальні дані.
The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data.

Опис

Ключові слова

овочеві порошки, свіжість, крохмаль, деформація м’якушки, хліб, vegetable powders, freshness, starch, deformation of crumb, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Суха, Н. А. Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості / Н. А. Суха, О. А. Білик, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 53-55.

Зібрання