Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю підприємства.
Guidance designed to develop students' knowledge, skills and practical skills in the management of the company.
Guidance designed to develop students' knowledge, skills and practical skills in the management of the company.
Опис
Ключові слова
лекційні та практичні заняття, lectures and practical classes, курсовий проект, контрольна робота, питання до іспиту, course design, control work, questions for the exam, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студентів спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Т. Л. Мостенська, Т. В.Рибачук-Ярова, І. А. Бойко – К. : НУХТ, 2010. — 59с.