Нові аспекти використання нетрадиційної сировини для безалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджені натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини. Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.

Опис

Ключові слова

екстракт, ароматизатор, соки, дегустаційна оцінка, сік, extract, flavor, juice, tasting score, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Нові аспекти використання нетрадиційної сировини для безалкогольних напоїв / В. М. Кошова,З.М. Романова, Т.В. Дубицька // Харчова промисловість. - 2008. - №6.- С. 57-59.

Зібрання