Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14323
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сауліна, Крістіна | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Матко, Світлана Василівна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Людмила Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-14T14:16:40Z | - |
dc.date.available | 2014-05-14T14:16:40Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Порівняння ефективності адсорбції високомолекулярних речовин із яблучного соку природними сорбентами / К. Сауліна, А. Омельченко, С. В. Матко, Л. М. Мельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014р. - К. : НУХТ. – С. 399-400. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14323 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена порівнянню адсорбційної спроможності щодо колоїдних речовин глинистого мінерала палигорськіта та вуглецевовмісного адсорбента шунгіта. Встановлено ефекти очищення цих адсорбентів залежно від технологічних параметрів оброблення яблучного сока. The work is devoted to research to comparison of the adsorption capacity for colloidal matters by clay minerals palygorskit and carbon containing adsorbent shoungit. The effects of treating by these adsorbents depending on process parameters clearing of apple juice are determined. | uk_UA |
dc.subject | концентрація | uk_UA |
dc.subject | сік яблучний | uk_UA |
dc.subject | палигорськіт | uk_UA |
dc.subject | шунгіт | uk_UA |
dc.subject | адсорбція | uk_UA |
dc.subject | ефект очищення | uk_UA |
dc.subject | колоїдні речовини | uk_UA |
dc.subject | тривалість | uk_UA |
dc.subject | concentration | uk_UA |
dc.subject | shоungit | uk_UA |
dc.subject | apple juice | uk_UA |
dc.subject | palygorskite | uk_UA |
dc.subject | adsorption | uk_UA |
dc.subject | purification effect | uk_UA |
dc.subject | colloidal matters | uk_UA |
dc.subject | duration | uk_UA |
dc.subject | кафедра процесів і апаратів харчових виробництв | - |
dc.subject | кафедра технології консервування | - |
dc.title | Порівняння ефективності адсорбції високомолекулярних речовин із яблучного соку природними сорбентами | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.