Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

УкрІНТЕІ

Анотація

Запропонована модель тепломасообміну у штабелі цукру-піску під час тривалого зберігання на базі нового потенціала вологопереносу. Model of Heat-mass transfer in bulk of sugar is proposed. It based on the new mass-transfer potential.

Опис

Ключові слова

модель, цукор, тепломасообмін, зберігання, сахар, model, sugar, heat-mass transfer, storage, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Масліков, М. М. Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні / М. М. Масліков, М. О. Прядко // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – 1998. – № 1-2. – С. 43–44.

Зібрання