Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14404
Title: Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Бончак, Інна Василівна
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
Keywords: хлібобулочні вироби
технологія
капуста
кунжут
овочевий порошок
якісні показники
насіння льону
bakery products
technology
cabbage
sesame seeds
vegetable powder
flax seeds
quality indicators
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак, В. В. Філіпенко / Восточно-европейский журнал передовых технологий. – 2014. – № 2/12 (68), Ч. 2. – С. 95-101
Abstract: Важливим шляхом виробництва продуктів «оздоровчого харчування» є збагачення базової продукції відсутніми фізіологічно-активними інгредієнтами. До числа таких інгредієнтів відносяться сушені овочеві порошки. Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції із внесенням капустяного порошку в оптимальних дозах, що значно покращує харчову цінність виробів, збагачуючи їх мікронутрієнтами, надає їм імунологічних і радіопротекторних властивостей.капустного порошка. Important production by «health food» is the enrichment of basic products missing physiologically active ingredients. Such ingredients include vegetable powders are dried . The technology of production of bakery products with the introduction of cabbage powder in optimal doses, which greatly improves the nutritional value of products , enriching them with micronutrients , giving them immunological and radioprotection properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14404
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aspecty tehnologii.pdf6.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.