Heat resistance determination of butter paste with red beet powder

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

nutrient, haet resistance, mixture, inulin, polyunsaturated fatty acid, поживна речовина, термоопір, суміш, інулін, високомолекулярна ненасичена жирокислота, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Podkovko, O. Heat resistance determination of butter paste with red beet powder / O. Podkovko, T. Rashevskaya, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 256-257.