Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Title: Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги
Authors: Мирончук, Валерій Григорович
Люлька, Олександр Миколайович
Адаменко, Андрій Прокопович
Keywords: бурякова стружка
бурякорізальні ножі
дифундування
різання
свекловичная стружка
свеклорезные ножи
измельчение
beet cossettes
beet cutting knives
diffusion
cutting
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Мирончук, В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Міністерство освіти і науки України. – Одеса 2013. – Вип. 43, Т. 2. – С. 141-144.
Abstract: У статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf644.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.