Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Название: Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги
Авторы: Мирончук, Валерій Григорович
Люлька, Олександр Миколайович
Адаменко, Андрій Прокопович
Ключевые слова: бурякова стружка
бурякорізальні ножі
дифундування
різання
свекловичная стружка
свеклорезные ножи
измельчение
beet cossettes
beet cutting knives
diffusion
cutting
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Мирончук, В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Міністерство освіти і науки України. – Одеса 2013. – Вип. 43, Т. 2. – С. 141-144.
Краткий осмотр (реферат): У статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf644.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.