Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на корисну модель № 57610)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками, необхідними структурно-механічними характеристиками та подовженим терміном зберігання. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters, necessary structural and mechanical characteristics and extended shelf life.

Опис

Ключові слова

крохмаль кукурудзяний, базилік, харчоконцентратна промисловість, сухі сніданки, паприка червона, структурно-механічні характеристики, corn starch, basil, food-concentrate industry, dry breakfast, red paprika, structural and mechanical properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 57610 UA, МПК A23L 1/18. Склад начинки для сухих сніданків / Собченко С. О., Махинько Л. В., Ковбаса В. М.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № u201008457; заявл. 06.07.10 ; опубл. 10.03.11, Бюл. № 5, 2011 р.

Зібрання