Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено напрямки процесу зневоднення пивних дріжджів.
Directions of investigated dehydration process brewer's yeast.
Опис
Ключові слова
зневоднення, пивні дріжджі, dehydration, beer yeast, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Якобчук, Р. Л. Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2004. - Ч. 2. - С. 52.