Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830
Название: Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків
Авторы: Сімахіна, Галина Олександрівна
Ключевые слова: білковмістні харчові продукти
продукти із зеленої маси буряків
foods
products with green material beet
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Сімахіна, Галина. Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків / Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 29-31.
Краткий осмотр (реферат): Метою цієї роботи є порівняльні дослідження зеленої маси буряків для обґрунтування доцільності її використання у виробництві оздоровчих харчових продуктів з підвищеним вмістом протеїну. The purpose of this paper is a comparative study of green mass beets to justify its use in the production of health foods with high protein content.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
12.pdf148.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.