Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830
Назва: Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків
Автори: Сімахіна, Галина Олександрівна
Ключові слова: білковмістні харчові продукти
продукти із зеленої маси буряків
foods
products with green material beet
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Сімахіна, Галина. Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків / Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 29-31.
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи є порівняльні дослідження зеленої маси буряків для обґрунтування доцільності її використання у виробництві оздоровчих харчових продуктів з підвищеним вмістом протеїну. The purpose of this paper is a comparative study of green mass beets to justify its use in the production of health foods with high protein content.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf148.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.