Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14907
Title: Використання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусів
Authors: Студзінська, Марина Олександрівна
Панченко, Ірина
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Keywords: низькокалорійні соуси
овочеві порошки
vegetable powders
low-calorie sauces
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Студзінська, М. Використання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусів / Марина Студзінська, Ірина Панченко, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 37-38.
Abstract: Визначено можливість використання в технології низькокалорійних соусів овочевих порошків, які є натуральними структуроутворювачами, і дозволяють знизити вміст жиру в рецептурній композиції. The possibility of using the technology of low-calorie sauces vegetable powders that are natural structure-and can reduce the fat content in prescription formulation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14907
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf138.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.