Використання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено можливість використання в технології низькокалорійних соусів овочевих порошків, які є натуральними структуроутворювачами, і дозволяють знизити вміст жиру в рецептурній композиції. The possibility of using the technology of low-calorie sauces vegetable powders that are natural structure-and can reduce the fat content in prescription formulation.

Опис

Ключові слова

низькокалорійні соуси, овочеві порошки, vegetable powders, low-calorie sauces, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Студзінська, М. Використання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусів / Марина Студзінська, Ірина Панченко, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 37-38.