Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолумбрик, Максим Олегович-
dc.contributor.authorПолумбрик, Олег Максимович-
dc.contributor.authorТопчій, Оксана Анатоліївна-
dc.date.accessioned2014-06-10T13:29:58Z-
dc.date.available2014-06-10T13:29:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПолумбрик, М. О. Дослідження властивостей м'ясних продуктів методом спінових пасток / М. О. Полумбрик, О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 15-16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14922-
dc.description.abstractВ останні роки велика увага приділяється новому методу збереження якості харчових продуктів, а саме застосуванню високого тиску. Холодна пастеризація не впливає на харчові і сенсорні характеристики м'ясних продуктів, зменшуючи ризики мікробіологічного псування, що пов'язується з присутністю патогенних мікроорганізмів, головним чином Salmonella i Listeria. Спричинення високого тиску впливає на конформацію протеїнів у м'ясних системах, надаючи нові властивості щодо текстури і здатності утримувати воду. In recent years, much attention is given to the new method of saving money food products, namely the use of high pressure. Cold pasteurization does not affect the nutritional and sensory properties of meat products, reducing the risk of microbiological spoilage, which is linked to the presence of pathogens, especially Salmonella i Listeria. Causing high pressure affects the conformation of proteins in meat systems, providing new features on the texture and ability to retain water.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectпротеїниuk_UA
dc.subjectметміоглобінuk_UA
dc.subjectmicroorganismsuk_UA
dc.subjectproteinsuk_UA
dc.subjectmetmiohlobinuk_UA
dc.subjectкафедра екологічної безпеки та охорони праці-
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleДослідження властивостей м'ясних продуктів методом спінових пастокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf110.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.