Low-calorie meat technology development
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
We consider the use of wheat bran as fillers new functionality and natural dietary fiber JustFiber from bamboo shoots in the formulations minced semis.Using wheat bran and bamboo fiber in recipes split preparations reduces calories and get a product with high physicalchemical and organoleptic characteristics.
Опис
Ключові слова
functional products, meat preparations, dietary fiber, функціональні продукти, харчові волокна, м'ясні напівфабрикати, функциональные продукты, мясные полуфабрикаты, пищевые волокна, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Strashynskyi, I. Low-calorie meat technology development / I. Strashynskyi, V. Krepak // NEEFood-2013 : the Second North and East European Congress on Food, 26-29 трав. 2013 р. - К. : НУХТ, 2013. — С. 93