Low-calorie meat technology development

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

We consider the use of wheat bran as fillers new functionality and natural dietary fiber JustFiber from bamboo shoots in the formulations minced semis.Using wheat bran and bamboo fiber in recipes split preparations reduces calories and get a product with high physicalchemical and organoleptic characteristics.

Опис

Ключові слова

functional products, meat preparations, dietary fiber, функціональні продукти, харчові волокна, м'ясні напівфабрикати, функциональные продукты, мясные полуфабрикаты, пищевые волокна, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Strashynskyi, I. Low-calorie meat technology development / I. Strashynskyi, V. Krepak // NEEFood-2013 : the Second North and East European Congress on Food, 26-29 трав. 2013 р. - К. : НУХТ, 2013. — С. 93