Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical quality parameters.

Опис

Ключові слова

порошок із кабачків, бісквітний напівфабрикат, powder with zucchini, sponge cake mix, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Філіпенко, Вікторія. Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків / Вікторія Філіпенко, Оксана Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 79-81.