Пивні дріжджі як об'єкт сушіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто пивні дріжджі якоб'єкг сушіння і як вторинні сировинні ресурси та перспективи їх використання.
Considered as an object of brewer's yeast drying and as secondary raw material resources and prospects of their use.

Опис

Ключові слова

пивні дріжджі, сушіння, вторинні сировинні ресурси, brewer's yeast, drying, secondary raw materials, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Якобчук, Р. Л. Пивні дріжджі як об'єкт сушіння / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. – С. 178-179.

Зібрання