Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorБезусов, Анатолій Тимофійович-
dc.date.accessioned2014-06-12T10:39:15Z-
dc.date.available2014-06-12T10:39:15Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationЛевківська, Т. М. Зміни β-каротину при виробництві морквяного порошку / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, А. Т.Безусов // Харчові технології : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 12-14 жовтня 2005 р. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – С. 21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15004-
dc.description.abstractДосліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectβ-каротинuk_UA
dc.subjectбланшуванняuk_UA
dc.subjectконвективне сушінняuk_UA
dc.subjectморквяні вичавкиuk_UA
dc.subjectβ-каротинuk_UA
dc.subjectбланшированиеuk_UA
dc.subjectсушкаuk_UA
dc.subjectморковные выжимкиuk_UA
dc.subjectβ-caroteneuk_UA
dc.subjectblanchinguk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectcarrot husksuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleЗміни каротину при виробництві морквяного порошкуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
odessa2005.pdf172.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.