Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15017
Назва: Дослідження процесу сушіння інфрачервоними променями морквяних вичавок
Автори: Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Косоголова, Людмила Олексіївна
Малежик, Іван Федорович
Луцик, Юрій Павлович
Безусов, Анатолій Тимофійович
Ключові слова: β-каротин
морквяні вичавки
бланшування
ІЧ-сушіння
пероксидаза
β-carotene
carrot husks
blanching
IR drying
peroxidase
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Дослідження процесу сушіння інфрачервоними променями морквяних вичавок / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, І. Ф. Малежик та ін. // Наукові праці ОНАХТ. – 2006. - Вип. 28, Т. 2. – С. 294-297.
Короткий огляд (реферат): Доведено, що застосовування ІЧ-сушіння морквяної сировини, попередньо бланшованої парою, дозволяє одержати продукт з підвищеним вмістом β-каротину при невеликій тривалості процесу сушіння. It is proved that the use of infrared drying of carrot raw, pre-blanched steam allows to obtain a product with a high content of β-carotene with a small length of the drying process. this is accompanied inactivation of peroxidase by 85-90%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15017
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
odesa2006.pdf325.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.