Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено параметри процесу ІЧ-сушіння морквяних вичавок та знайдено залежність швидкості сушіння від попередньої теплової обробки морквяної сировини. The identified parameters of infrared drying process of carrot husks and found dependence of speed of drying prior heat treatment of raw carrot.

Опис

Ключові слова

морквяні вичавки, бланшування, ІЧ-сушіння, кінетика, швидкість сушіння, carrot husks, blanching, IR-drying, kinetics, speed drying, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Малежик, І. Ф. Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання / І. Ф. Малежик, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. - Вип. 35, Т. 2. – С. 107-110.

Зібрання