Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

набухаючий крохмаль, екструзія, вологотермічна обробка, реологічні властивості, swelling starch, extrusion, wetheat treatment, rheological properties, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Лисий, О. В. Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : тези міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2014. – С. 128-129.