Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
набухаючий крохмаль, екструзія, вологотермічна обробка, реологічні властивості, swelling starch, extrusion, wetheat treatment, rheological properties, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Лисий, О. В. Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : тези міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2014. – С. 128-129.