DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15076

Название: Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості
Другие названия: Swelling starch in food concentrates : types and properties
Авторы: Лисий, Олександр Віталійович
Грабовська, Олена Вячеславівна
Lysyi, Alexandr
Grabovska, Olena
Ключевые слова: набухаючий крохмаль
екструзія
вологотермічна обробка
реологічні властивості
набухающий крахмал
экструзия
влаготермическая обработка
реологические свойства
swelling starch
extrusion
wetheat treatment
rheological properties
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Лисий, О. В. Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : тези міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2014. – С. 128-129.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15076
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KonfOzdProd.PDF217,78 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback