Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15079
Title: Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Грабовська, Олена Вячеславівна
Олішевський, Валентин Вікторович
Василів, Володимир Павлович
Keywords: суспензія
кінетика
інактивація
гідроліз
розчини
ферменти
крохмаль
методи
suspension
kinetics
inactivation
hydrolys
solutions
enzymes
starch
methods
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2003
Citation: Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв / А. І. Українець, О. В. Грабовська, В. В. Олішевський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв. – Д. : ДДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – Вип. 9. – С. 74-80.
Abstract: Досліджено вплив електроіскрових розрядів на якість кукурудзяного крохмалю. Встановлено, що електроіскрове оброблення сприяє отриманню зернового крохмалю підвищеної чистоти. The influence of spark discharges on the quality of corn starch. Established that spark processing corn starch helps to ensure a high purity.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15079
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dos.tehn.pdf4.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.