Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorБезусов, Анатолій Тимофійович-
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.date.accessioned2014-06-20T06:19:12Z-
dc.date.available2014-06-20T06:19:12Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛевківська, Т. М. Отримання нових видів продуктів за рахунок комплексної переробки моркви / Т. М. Левківська, А. Т. Безусов, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 76 наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 2. – С. 18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15372-
dc.description.abstractУ результаті проведених робіт в лабораторних умовах з моркви було отримано суху збагачуючу добавку для кондитерської та молочної промисловості. А також – натуральний морквяний сік, який можна використовувати у виробництві натуральних консервів, відновлених соків, нектарів або концентрованого морквяного соку. As a result of work done in the laboratory of carrots was obtained dry enriching additive for the confectionery and dairy industries. Also - natural carrot juice, which can be used in the production of natural canned, restored juices, nectars and concentrated carrot juice.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectкомплексна переробкаuk_UA
dc.subjectcarrotsuk_UA
dc.subjectcomplex processinguk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleОтримання нових видів продуктів за рахунок комплексної переробки морквиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf83.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.