Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/154
Title: Технологія продуктів бродіння і напоїв. Тлумачний словник українською і російською мовами
Other Titles: Технология продуктов брожения и напитков. Толковый словарь на украинском и русском языках
Technology of fermentation products and beverages. Explanatory dictionary on the Ukrainian and Russian languages
Authors: Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Мелетьев, Анатолий Евгеньевич
Meletyev, Anatoly
Keywords: бродіння
терміни
спирт
вино
дріжджі
діоксид вуглецю
напої алкогольні та безалкогольні
вода мінеральна та питна
брожение
термины
пиво
солод
дрожжи
диоксид углерода
напитки алкогольные и безалкогольные
вода минеральная и питьевая
fermentation
terms
beer
slad
spirit
wine
yeast
carbon dioxide
alcoholic and withoutalcoholic drinks
mineral and drinking water
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2011
Citation: Мелетьєв, А. Є. Технологія продуктів бродіння і напоїв : українсько-російський тлумачний словник / А. Є. Мелетьева. – К.: НУХТ, 2011. – 192 с.
Abstract: Упорядковано найуживаніші у виробничій практиці спеціальні наукові слова та терміни з поясненням їх значення та походження від інших мов.
Упорядочены наиболее часто используемые в производственной практике специальные научные слова и нормированные термины с обьяснениями их значений и происхождения от других языков.
The most use into industrial practice special scientific words and standardized terms put in order with explain and indication of their origin from the other languages.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/154
Appears in Collections:Довідкові видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf28.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.