Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15493
Название: Альгінати в харчових технологіях
Авторы: Полумбрик, Максим Олегович
Полумбрик, Олег Максимович
Іщенко, Віра Миколаївна
Костюк, Володимир Степанович
Сірик, Аліна Олегівна
Ключевые слова: виробництво альгінатів
драглеутворення
альгінати
alginates production
gel formation
alginates
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Альгінати в харчових технологіях / М. О. Полумбрик, В. М. Іщенко, А. О. Сірик та ін. // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 6-12.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуті отримання, властивості і використання альгінатів у харчових технологіях. Включення альгінатів до складу харчових продуктів сприяє виведенню радіонуклідів, зменшенню рівня натрію і позитивно впливає на здоров’я людини. Обговорені технологічні особливості застосування альгінатів у харчових продуктах якості драглеутворювачів, згущувачів та інкапсулянтів. The alginates production, its properties and application in food has been discussed. Inclusion of alginates in food materials allows to eliminate radionuclides decrease sodium level and nave beneficial effect on human health. The technological aspects of alginates application in food as gel forming agents, thickners and in capsulants ( probiotics essential fatty acids etc) has been discussed. Alginates can increase time of confectionary products duc to unigue water binding ability.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15493
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5.pdf2.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.