Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15541
Title: Конкурентоспроможність підприємств харчової галузі: структура та підходи
Authors: Драган, Олена Іванівна
Keywords: конкурентоспроможність
система
структура
науково-практичні підходи
підприємство
харчова промисловість
competitiveness
system
structure
scientific approaches
enterprise
food іndustry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2014
Citation: Драган, О. І. Конкурентоспроможність підприємств харчової галузі: структура та підходи / О. І. Драган // Економіка ринкових відносин. – 2014. - № 12. – С. 81−86.
Abstract: Обґрунтовано сукупність науково-практичних підходів до формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема, інноваційного, геронтологічного, ресурсозберігаючого, логістичного, кластерного, корпоративно-командного та реіжинірингу, які передбачають співробітництво на умовах партнерства між суб’єктами ринкових відносин: науковцями, постачальниками, конкурентами, посередниками, персоналом, споживачами для досягнення конкурентних переваг. Grounded set of theoretical and practical approaches to the formation of the competitiveness of the food industry, in particular, innovation, Gerontological, resource , logistic , cluster , corporate team and reizhynirynhu providing for cooperation under the terms of the partnership between the subjects of market relations: academics, suppliers, competitors, resellers and customers to achieve competitive advantage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15541
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf187.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.