Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15726
Назва: Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування
Автори: Грек, Олена Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Тимчук, Алла Вікторівна
Ключові слова: альбумінна маса
albumen mass
екструдата крупи манної
semolina extrudate
альбумінно-рослинні суміші
albumin-vegetable mixtures
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Грек, О. В. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук // Продовольча індустрія АПК. – 2014. - № 2. - С. 15–18.
Короткий огляд (реферат): З технологічної точки зору для збереження якісних показників альбумінно-рослинних сумішей для заморожування визначена оптимальна кількість внесення підготовленого екструдату крупи манної. В результаті знижуються втрати при розморожуванні альбумінно-рослинних сумішей (АРС) та стабілізуються показники. Отримані АРС рекомендовано використовувати для корегування складу напівфабрикатів на молочно-білковій основі. From a technological point of view the optimal number of entering semolina extrudate was determined to maintain the qualitative indicators of albuminno-vegetable mixtures for freezing. As a result the losses during unfreezing of albuminno-vegetable mixtures (AVM) were reduced and the parameters were stabilized. These AVM were recommended to use for the correction of composition of semi-products on milk albuminous basis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15726
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APK.pdf590.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.