Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.

Опис

Ключові слова

якість, безпечність, харчові продукти, продовольча безпека, показники якості, quality, safety, food, food safety, quality indicators, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Сіднєва, Ж. К. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Сучасні парадигми розвитку конкурентоспроможного агропромислового виробництва : кол. моногр. / Під ред. д.е.н., проф. Ю. О. Нестерчук. – Умань : «Візаві», 2013. – 364 с. - С. 269-276.