Wiener Küche
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
яблучний штрудель, сирний штрудель, шніцель по-віденськи, кнедлі, яблочний штрудель, сирный штрудель, шницель по-венски, кнедли, Apfelstrudel (an apple-filled pastry), Topfenstrudel (a quark cheese-filled strudel), Wiener Schnitzel, knödel, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Petrenko, W. Wiener Küche / W. Petrenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в XXI столітті : програми і матеріали 79-ої Міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 15-16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. - С. 701-703.