Wiener Küche

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

яблучний штрудель, сирний штрудель, шніцель по-віденськи, кнедлі, яблочний штрудель, сирный штрудель, шницель по-венски, кнедли, Apfelstrudel (an apple-filled pastry), Topfenstrudel (a quark cheese-filled strudel), Wiener Schnitzel, knödel, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Petrenko, W. Wiener Küche / W. Petrenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в XXI столітті : програми і матеріали 79-ої Міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 15-16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. - С. 701-703.