DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978

Название: Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів
Другие названия: Factors influencing security flavored foods
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Frolova, Natalia
Ключевые слова: ароматична сировина
безпека продуктів
ароматизовані харчові продукти
ароматическое сырье
безопасность продуктов
ароматизированные пищевые продукты
aromatic raw materials
food safety
flavored foods
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Фролова, Наталія. Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 153-155.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновані рішення дозволяють ефективно переробляти ароматичну сировину та випускати натуральні ароматизатори, застосування яких в харчових продуктах забезпечить їх корисність і безпеку для організму людини. В таких технологіях зацікавлена вітчизняна харчова промисловість. Предлагаемые решения позволяют эффективно перерабатывать ароматическую сырье и выпускать натуральные ароматизаторы, применение которых в пищевых продуктах обеспечит их полезность и безопасность для организма человека. В таких технологиях заинтересована отечественная пищевая промышленность. The proposed solution can effectively recycle aromatic raw materials and produce natural flavors whose use in foods will ensure their usefulness and safety for human body. In such technologies concerned domestic food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
90.pdf122,3 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback