Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Title: Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів
Authors: Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: ароматична сировина
безпека продуктів
ароматизовані харчові продукти
aromatic raw materials
food safety
flavored foods
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Фролова, Наталія. Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 153–155.
Abstract: Запропоновані рішення дозволяють ефективно переробляти ароматичну сировину та випускати натуральні ароматизатори, застосування яких в харчових продуктах забезпечить їх корисність і безпеку для організму людини. В таких технологіях зацікавлена вітчизняна харчова промисловість. The proposed solution can effectively recycle aromatic raw materials and produce natural flavors whose use in foods will ensure their usefulness and safety for human body. In such technologies concerned domestic food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90.pdf122.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.