DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16003

Название: Taste formation
Другие названия: Формування смаку
Авторы: Velikanov, Alexander
Ivanov, Sergey
Іванов, Сергій Віталійович
Веліканов, Олександр
Ключевые слова: смак
вкус
taste
продукти харчування
модифікація смаку
продукты питания
модификация вкуса
food
modification of taste
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Velikanov, O. Taste formation / Olexandr Velikanov, Sergiy Ivanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 54-55.
Краткий осмотр (реферат): Modification of taste for the purpose of creation optimum foodstuff is actual nowadays. It can solve a problem, how we can combine tasty with healthy. Модифікація смаку з метою створення оптимального продуктів харчування є актуальною в даний час. Він може вирішити проблему, як ми можемо об'єднати смачне з корисним. Модификация вкуса с целью создания оптимального продуктов питания является актуальной в настоящее время. Он может решить проблему, как мы можем объединить вкусное с полезным.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16003
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
29.pdf1,11 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback