Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Система НАССР забезпечує системний підхід для аналізу процесів виробництва продуктів, виявлення можливих небезпечних факторів, критичних контрольних точок, необхідних для запобігання потрапляння до споживача небезпечних продуктів харчування. HACCP provides a systematic approach for the analysis of processes of production of products, identifying potential hazards, critical control points necessary to prevent consumers from falling into the dangerous foods.

Опис

Ключові слова

контроль якості, система НАССР, яблучні соки, control quality, HACCP system, apple juice, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків / О. Музичук, О. Боярська, В. Сидор, П. Карповець, Л. Григор'єва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 72–73.