Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурлай, В. С.-
dc.contributor.authorХижняк, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorBurlay, V.-
dc.contributor.authorKhyzhnyak, Olga-
dc.date.accessioned2014-07-10T08:38:58Z-
dc.date.available2014-07-10T08:38:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБурлай, В. С. Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини / В. С. Бурлай, О. О. Хижняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 113-114.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16032-
dc.description.abstractВ результаті проведеної роботи ми очікуємо отримати новий сирковий продукт підвищеної харчової цінності, виробництво якого не вимагатиме зміни технологічного процесу виготовлення. В результате проведенной работы мы ожидаем получить новый творожный продукт повышенной пищевой ценности, производство которого не потребует изменения технологического процесса изготовления. As a result of this work we expect to get the cheese product of high nutritional value, production of which does not require change in process manufacturing.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсиркова масаuk_UA
dc.subjectзародки зернових культурuk_UA
dc.subjectпряно-ароматична сировинаuk_UA
dc.subjectсырковая массаuk_UA
dc.subjectзародыши зерновых культурuk_UA
dc.subjectпряно-ароматическое сырьеuk_UA
dc.subjectcheese massuk_UA
dc.subjectembryos of grain-cropsuk_UA
dc.subjectspicily aromatic raw materialsuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.titleЗбагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeОбогащение сырковых изделий зародышами зерновых культур с использованием пряно-ароматического сырьяuk_UA
dc.title.alternativeEnriching of cheese wares by embryos of grain-crops with the use of spicily aromatic raw materialuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
63.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.