Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Название: Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання
Авторы: Мостенська, Тетяна Леонідівна
Сичевський, Микола Петрович
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Бойко, Ірина Анатоліївна
Ключевые слова: обгрунтування
rationale
техніко-економічні розрахунки
ефективність
technical and economic analysis
efficiency
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Методичні вказівки до викон. економ. частини диплом. проекту для студ.спец. 0917 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання 7.091702, 8.091702 напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Уклад. : Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський , Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко ─ К.: НУХТ, 2007 ─ 29 с.
Краткий осмотр (реферат): Наведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.
The method rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products for the baking and confectionery industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації та програми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Guidance for the economic.pdf302.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.