Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Назва: Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання
Автори: Мостенська, Тетяна Леонідівна
Сичевський, Микола Петрович
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Бойко, Ірина Анатоліївна
Ключові слова: обгрунтування
rationale
техніко-економічні розрахунки
ефективність
technical and economic analysis
efficiency
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до викон. економ. частини диплом. проекту для студ.спец. 0917 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання 7.091702, 8.091702 напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Уклад. : Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський , Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко ─ К.: НУХТ, 2007 ─ 29 с.
Короткий огляд (реферат): Наведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.
The method rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products for the baking and confectionery industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації та програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Guidance for the economic.pdf302.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.