Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостенська, Тетяна Леонідівна-
dc.contributor.authorСичевський, Микола Петрович-
dc.contributor.authorРибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorБойко, Ірина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2012-06-18T07:31:18Z-
dc.date.available2012-06-18T07:31:18Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до викон. економ. частини диплом. проекту для студ.спец. 0917 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання 7.091702, 8.091702 напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Уклад. : Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський , Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко ─ К.: НУХТ, 2007 ─ 29 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608-
dc.description.abstractНаведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.uk_UK
dc.description.abstractThe method rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products for the baking and confectionery industry.en_EN
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectобгрунтуванняuk_UK
dc.subjectrationaleuk_UK
dc.subjectтехніко-економічні розрахунки-
dc.subjectефективність-
dc.subjecttechnical and economic analysis-
dc.subjectefficiency-
dc.subjectкафедра економіки праці та менеджменту-
dc.titleМетодичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчанняuk_UK
Appears in Collections:Методичні рекомендації та програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Guidance for the economic.pdf302.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.