Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16109
Title: Режими крупоутворення драних систем
Authors: Кожевнікова, Маргарита Ігорівна
Верещак, Євген
Шаран, Андрій Васильович
Харченко, Євген Іванович
Єремеєва, Олена Анатоліївна
Keywords: драні системи
помел зерна
утворення круп
formation of cereals
grinding grain
ragged system
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2014
Citation: Режими крупоутворення драних систем / Маргарита Кожевнікова, Євген Верещак, Андрій Шаран та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 270-271.
Abstract: Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Lath process is critical to the entire process of grinding grain into flour. Number intermediates receiving this stage, the decisive influence not only on the yield and quality of the meal, but the course of the entire process.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16109
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.