Режими крупоутворення драних систем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Lath process is critical to the entire process of grinding grain into flour. Number intermediates receiving this stage, the decisive influence not only on the yield and quality of the meal, but the course of the entire process.

Опис

Ключові слова

драні системи, помел зерна, утворення круп, formation of cereals, grinding grain, ragged system, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Режими крупоутворення драних систем / Маргарита Кожевнікова, Євген Верещак, Андрій Шаран та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 270-271.