Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16122
Название: Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків
Авторы: Сизоненко, Оксана Іванівна
Тарасенко, Юлія
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Карпович, Інна Віталіївна
Ключевые слова: очищення соку
цукрові буряки
ультрафільтрація
juice purification
sugar beet
ultrafiltration
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків / О. Сизоненко, Ю. Тарасенко, І. Крапивницька, І. Карпович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 295-296.
Краткий осмотр (реферат): Активне застосування мембранних процесів в харчовій промисловості зв'язане з можливістю розділяти розчини на молекулярному рівні, зберігає при цьому всі цінні компоненти. Active use of membrane processes in the food industry associated with the ability to share solutions at the molecular level, retains all the valuable components.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16122
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
170.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.