Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Стевія - найбільш корисний і перспективний цукрозамінник сучасності. Її можна використовувати у вигляді сиропу при виробництві напоїв антидіабетичного призначення.
Stevia - the most useful and promising sweetener modernity. It can be used as a beverage syrup with antidiabetic destination.
Опис
Ключові слова
напої антидіабетичного призначення, стевія, цукрозамінники, drinks antidiabetic destination, stevia, sweeteners, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра фізики
Бібліографічний опис
Гладун, О. Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення / Олена Гладун, Світлана Літвинчук, Анатолій Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 349-351.