Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання зерна гороху або солоду з нього у складі затираємих зернопродуктів в оптимальній кількості інтенсифікує процеси зброджування сусла і може покращити необхідні органолептичні показники якості пива. Using a pea or grain malting him as part zatyrayemyh grain products in optimal quantities intensifies fermentation process and can improve the organoleptic qualities needed beer.

Опис

Ключові слова

солод гороху, пиво, зерно гороху, зерно гороха, beer, peas, malt peas, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пива / Борис Роздобудько, Тетяна Кисіль, Олександра Кійко, Борис Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 368-369.