Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16183
Title: Використання грибів, як сировини для сушіння
Other Titles: The use of mushrooms as raw material for drying
Authors: Лановенко, Людмила Василівна
Малежик, Іван Федорович
Дубковецький, Ігор Володимирович
Lanovenko, Ludmila
Malezhik, Ivan
Dubkovetskyy, Igor
Keywords: печериці
сировина для сушіння
глива звичайна
шампиньоны
вешенка обыкновенная
сырье для сушки
raw material drying
oyster mushroom
champignon normal
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Лановенко, Л. Використання грибів, як сировини для сушіння / Людмила Лановенко, Іван Малежик, Ігор Дубковецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 424-425.
Abstract: Промислове розведення, вирощування в спеціальних умовах, система підживлень, зручність збирання врожаю зробили вирощування гливи і шампіньйонів прибутковим заняттям, а самі гриби недорогими і зручними для використання. Промышленное разведение, выращивание в специальных условиях, система подкормок, удобство сбора урожая сделали выращивания вешенки и шампиньонов прибыльным занятием, а сами грибы недорогими и удобными для использования. Industrial breeding, breeding in special circumstances, fertilizing system, ease of harvesting done growing oyster mushrooms and lucrative, and most fungi inexpensive and convenient to use.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16183
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
243.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.